2 Peuter vriendjes, jij & ik

Precies een jaar geleden stonden mijn moeder, onze peuters en ik in de Vriendin. Mijn moeder was namelijk benaderd door het blad, om ons verhaal te vertellen. Deze herinnering leek me het juiste moment om even terug te komen op onze situatie. 

Inmiddels is het al weer ruim 3 jaar geleden, dat zowel Jeff en ik als mijn moeder en stiefvader een kindje mochten verwelkomen. Voor ons volledig gepland en voor hen de verrassing van hun leven. Dit was voor ons allemaal heel erg vreemd en dat heeft ook wat tijd gekost om volledig te accepteren.

Kaylee en Jaxx zijn nu beide ruim 3 jaar en echt de allerbeste vriendjes. Ze kunnen niet zonder elkaar. Ondanks dat ze nog wat jong zijn om echt samen te spelen, doen ze dit toch vaak heel lief. Ook zijn ze beide heel erg lief voor Finn. Alle poppen van Kaylee hebben onderhand ook de naam “Finn” gekregen. Super schattig.

Mijn moeder en ik zijn closer dan ooit. Waar het eerst voor strubbelingen heeft gezorgd, heeft het uiteindelijk een super hechte band gemaakt. 

Volgende jaar gaan ze al beide naar de basisschool, echt bizar hoe snel dat gaat. Beide zijn de uitgegroeid tot eigenwijze peuters met een flinke babbel. 

Soms kan het leven onverwachte wendingen hebben, maar die wendingen zijn soms eigenlijk het beste wat je had kunnen overkomen. 

*foto door Ruud Hoornstra van Fotostudiozien.nl voor het artikel in de Vriendin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s