Van 3 naar 4 #9

Gisteren is Jaxx 3 jaar geworden. 3 jaren die omgevlogen lijken, onze kleine baby is al zo groot. Lekker cliché, ik weet het, maar het voelt als gisteren dat hij geboren werd. En nu vertelt hij ons wel ff hoe alles werkt en wat hij ergens van denkt. Zo zijn we er vandaag achtergekomen dat de baby straks gewoon “baby broertje” gaat heten. Verder heeft hij, volgens Jaxx, geen naam nodig. 

Omdat wij beide, Jeff en ik, niet meest mobiel zijn op het moment hebben we besloten om het verjaardagsfeest van Jaxx eventjes uit te stellen. Zodat we dit uitgebreid kunnen vieren over een weekje of 2. Uiteraard hebben we zijn verjaardag absoluut niet aan ons voorbij laten gaan. 

Jaxx is gisteren met zijn liefste oma op stap geweest naar het playcafé, waar hij vreselijk verwend is. Hij heeft zich ontzettend geamuseerd en mijn moeder ook. Na het spelen hebben we met z’n allen gegeten bij oma thuis en heeft Jaxx nog zijn cadeautjes uitgepakt. (Groot feest later of niet, cadeautjes horen bij jarig zijn) 

Vandaag had ik de 40-weken controle, feitelijk gezien 39+6, en is dus morgen mijn uitgerekende datum. Ondanks mijn stiekeme hoop, had ik ‘m al zien aankomen… ik mocht vandaag bellen naar het ziekenhuis voor de “overtijd controle”. 

Aan de ene kant opgelucht, want ik “ken” dit en planning technisch is het super handig. Aan de andere kant weet ik ook nog wat er allemaal bij komt kijken en dat de weeenopwekkers een b***h zijn 😉 Ergens volgende week is dan de controle, waarna het niet meer lang zal duren dat ik ingeleid mag worden. (Tenzij “baby broer” zich nog zelf zal aandienen, maar ik ga daar niet van uit) Dus ik ga nog even verder met adressen verzamelen voor de kaartjes. Heb nog tijd 😋

Is jouw bevalling “vanzelf” begonnen of zat je kindje ook nog erg lekker daar binnen ?

Een gedachte over “Van 3 naar 4 #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s