Van 3 naar 4 #8

Het is een uur of 7, het is stil in huis, maar ik kan de slaap niet vatten. Geen nieuw fenomeen voor mij, zeker de laatste tijd niet. Vandaag staat de teller op 38+4, maar ik “weet” dat zo nog 3 weken rond kan lopen. Nadat ik bij Jaxx iedere dag dacht vanaf week 35 dat ‘ie zou komen, maar hij besloot te wachten op een inleiding. Nu heb ik, vergeleken met toen, nog niet zo veel gerommel. Dus ga ik er maar al vanuit dat dit net zo zal lopen. 

Het kamertje is af, het bed is verhoogd, de Co-sleeper is klaar om gevuld te worden. Kortom; van mij mag ‘ie wel. Iets ondernemen zit er niet meer in. Afgelopen week gaan winkelen met mijn zwangere vriendin, super gezellig natuurlijk. Maar ik was wel blij dat ik die ochtend van te voren al naar de winkel was geweest. Na die paar kleine uurtjes rondlopen (en vooral zitten eten) was ik helemaal uitgeblust. Ik ben in mijn hoekje op de bank gekropen, om vervolgens niet meer te verplaatsen. 

Volgende week is Jaxx jarig, iets wat anders gaat zijn dan normaal. Hij wordt 3! Wat we zeker gaan vieren, alleen waarschijnlijk pas als zijn “baby broer” er is. Ik heb er lang over zitten piekeren, want voor mij voelt het niet eerlijk voor hem om het uit te stellen. Al verzekerd iedereen mij er van dat hij echt niet weet wanneer hij precies jarig is. Zijn cadeau is in ieder geval onderweg en taart komt er genoeg. Want als je Jaxx vraagt wat hij wil hebben voor zijn verjaardag, is het antwoord “Uhm, ik wiiillllllll….. eeeen taart! Jaaa, een taart wil ik voor mijn jaardag!”. Gelukkig hebben we zelf nog een leuk cadeau gevonden 😅

Ik brei er een eind aan en hoop stiekem dat deel 9 over ons aangevulde gezin gaat ❤️

Hoe heb jij de overgang naar 2 kindjes ervaren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s