Van 3 naar 4 #7

De laatste loodjes zijn aangebroken en het aftellen is begonnen. Vandaag hebben we 36 weken en 4 dagen op de teller. Dus binnen nu en een weekje of 4 zullen we een gezinnetje zijn van vier. 

Afgelopen week hebben we de laatste echo gehad. Alles zag er goed uit, maar hij houdt zijn gezichtje toch echt een verrassing. Net als Jaxx destijds. Waarschijnlijk komt het door mij, ik slaap namelijk ook altijd met mijn handen voor mijn gezicht. 🙄

“Baby broer”, zoals Jaxx hem noemt, is een stukje kleiner dan Jaxx. Mij hoor je niet klagen, aangezien Jaxx ter wereld kwam met een flinke 4010 gram en 52cm. Deze druif wordt geschat op een 3500 gram bij 40-weken. Deze mama tekent daar voor. 

De baby is vrij ver ingedaald en het gerommel is wel begonnen. Al weet ik dat dat helemaal niets zegt, aangezien ik bij Jaxx het hele feest vanaf een week of 35 al had en hij met 41+3 pas geboren is. Zonder inleiding had ‘ie waarschijnlijk nu nog gezeten 😋 Dus ik bereid me voor op wederom een lange zit. 

Ook ben ik door mijn lieve vriendinnen en mijn moeder in de watten gelegd. Ze hadden een babyshower voor mij georganiseerd deze week. Een middagje vol met eten, leuke spelletjes, gezelligheid en mooie cadeaus. 

Al met al ben ik heel benieuwd hoe lang we nog moeten wachten op deze spruit 💙

Met welke termijn ben jij bevallen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s