Van 3 naar 4 #6

JAA! VERLOF!! 

Sinds een dag of 2 heb ik dan mijn welverdiende verlof. Iets waar ik ontzettend naar uitkeek. Even niets moeten, ondanks het feit dat er ook een peuter rond rent. 

Ik moet zeggen dat het allemaal best soepel verloopt met Jaxx. Hij wil veel helpen met alles en kan sinds kort ,achter een van ons, zelf van de trap lopen. Een hele grote pre voor als zijn “baby broer” (zoals Jaxx zelf zegt) er bij komt. 

Ons huis staat vol met spullen voor “baby broer” en komende week komt ook eindelijk de babykamer. Waar we helaas iets langer op moesten wachten dan gehoopt. Het zweet breekt me echter niet uit, want er staat ook gewoon een cosleeper boven. 😋

Verder hebben we nog “ff” de hele woonkamer aangepakt met mijn verlanglijstje van de Ikea… dus daar zijn we ook een hele dag zoet mee geweest. Aangezien team kreupel en kreupel zich minder goed kan bewegen dan normaal. 

                                     ————————

 Afgelopen week de babyshower van een vriendin gehad, die slechts 2 weken achter mij aan loopt. Blijf het bijzonder vinden, leveren we straks 2 vriendjes af. 🥰 Net als Jaxx met Kaylee heeft, mijn halfzussen, een vriendje voor het leven. 

Komende week ook nog een heel leuk iets om ons op te verheugen; de bruiloft van onze liefste vrienden. Die het door Corona al hebben moeten verzetten, nu mag het éíndelijk doorgaan 🤩

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s