Van 3 naar 4 #5

Groei echo, 31 weken

Vandaag hadden we eindelijk weer een echte babydate. De laatste was namelijk 1 maart!! En dat is al weer bijna 3 maanden geleden.

De vorige keer lag mini nog een klein beetje achter op schema, net als zijn broer op die termijn. Deze keer heeft hij een inhaalslag gemaakt en ligt hij nu nèt iets boven het gemiddelde. Hij wordt nu geschat op zo’n 1800 gram en als hij zo blijft groeien als nu, komt hij waarschijnlijk net als Jaxx boven de 4kg uit met 40 weken. 

Uiteraard wil een kind van ons vooral tegenwerken, dus geen mooi shot van zijn gezichtje gekregen. Net als Jaxx, telkens met zijn handjes voor z’n gezichtje. Maakt ons alleen maar nog nieuwsgieriger hoe hij er uit zal zien straks. 

Verder is het nog maar 3 weken voor mijn verlof in gaat en ik ben de dagen al aan het afstrepen. Doordat mijn romp smal en kort is, onze baby’s groot en ik schijnbaar hoog draag, zitten mijn ribben weer behoorlijk in de knel. Wat voor nogal wat dagelijkse ongemakken zorgt. Maar dat mag de pret niet drukken en we gaan gewoon door. Niet dat er een keuze is, aangezien Jeff ook vrij weinig kan op het moment. Die zit in afwachting van een operatie van een ernstige dubbele liesbreuk. We zijn goed met timing 😅

Ondanks dat we minder gehaast zijn als bij Jaxx, hebben we nu toch zo’n beetje alles besteld en kunnen we komende week het kamertje in orde gaan maken. En de rest van het huis; mijn hoofd zit vol ideeën. Iets met nesteldrang? 🤔 Dus zolang het me lukt ga ik gezellig door met de Ikea leeg bestellen en de boel veranderen. 

Wat heb jij vooral gedaan toen je verlof had?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s