WonderMom

Vorige week heb ik dit leuke pakketje mogen ontvangen van WonderMom. Een handige set voor dalijk na de bevalling met gelkompressen.

WonderMom heeft deze producten gemaakt, omdat je nu eenmaal moet herstellen na een bevalling. Meestal zijn de meest zwaar getroffen gebieden toch wel je borsten en uiteraard je vagina. Ik kan me nog herinneren hoe ellendig ik me heb gevoeld, lichamelijk, na de bevalling van Jaxx en ben dus ook heel blij dat ik deze keer de producten van WonderMom mag gebruiken.

Dit is de inlegger voor in je ondergoed, mét uitwasbaar hoesje, waardoor je er lang verlichting van mag ervaren.

Het perineumkompres is zowel voor als na de bevalling te gebruiken. Voor de bevalling zou je het verwarm kunnen gebruiken, zoals aangegeven op de verpakking, om de doorbloeding te bevorderen. Dit zou de kans op scheuren of een ruptuur kunnen voorkomen.

En na de bevalling om het hele gebied te koelen, zoals iedereen weet werkt koelen zeer goed bij pijnlijke plekken. Na een bevalling is dit zéker nodig. Bij Jaxx heb ik een knip gehad en aangeklooid met bevroren maandverband etc, maar erg handig was dit niet. Voornamelijk door de hardheid van maandverband na het invriezen. Door de gelparels in de producten blijft de temperatuur er beter aan zitten en blijven ze langer koud of warm.

In de verpakking zitten ook 2 borstkompressen met ook elk een uitwasbare hoes. Met een kompres als deze ben ik wel bekend. (Overigens zonder de hoezen) Bij de kolf die ik had bij Jaxx zaten namelijk ook kompressen als deze. Deze heb ik een enkele keer gebruikt, wanneer ik het gevoel had dat ze zouden exploderen.

Erg fijn om deze nu ook altijd bij de hand te hebben, mét wasbare hoesjes.

Ergens na de bevalling deel ik graag een uitgebreide review met jullie. Wil je toch van te voren zelf een kijkje nemen en dit in huis halen vóór je eigen bevalling? Kijk dan even op ;

http://www.wondermom.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s