Kinderwagenstress

We zijn ons aan het oriënteren op het gebied van kinderwagens… bij Jaxx was dit helemaal geen probleem. “Gewoon” de eerste 3-in-1 wagen gekozen die ik kon vinden en dat was ‘m.

We hoefden geen rekening te houden met andere kindjes, Isofix etc. Nu is dat een ander verhaal. De wagen moet geschikt zijn als gedeeltelijke duowagen, voor als Jaxx z’n beentjes moe zijn. Daarnaast moet er nog plek overblijven voor boodschappen of andere bagage.

Een ander dingetje is dat we nu een andere auto rijden en ook Isofix nu een must is. Dan kom er je al niet met de goedkoopste 3-in-1, maar dan rol je in de wereld van duizenden verschillende Maxi Cosi’s met allemaal speciale bases.

Ik zie door de bomen haast het bos niet meer. Na veel zoekwerk een wagen uitgezocht; de Quinny Hubb. Deze is uit te breiden met een meerijdplankje, welke gewoon op het frame past. En niet zo irritant voor je voeten bungelt, waardoor je in een houding loopt dat hernia schreeuwt.

Op de afbeeldingen ziet het er allemaal heel mooi en praktisch uit. Dus we gaan er maar vanuit dat dit in de praktijk net zo zal zijn. Tevens heeft deze wagen een XXL boodschappenmand, waar tot wel 10 kg aan spullen in kan. Erg handig!

Het laatste punt is dan een juiste Maxi Cosi uitzoeken. Een klantenservice medewerker van Quinny had mij laten weten dat “de meeste” autostoeltjes van Maxi Cosi op de adapters passen. Wat mij dan weer in mijn hoofd spookt, stel ik koop net die wat er niet op kan?

Na veel spitwerk gevonden welke er zéker op past, omdat die benoemd werd op de website van Quinny bij de betreffende wagen. Tot slot nog met mijn snelle gegoogle gevonden welke base daar dan weer bij moet…

Wat. Een. Ramp.

Gelukkig weet ik, dat zodra ik straks met mijn twee prinsen door de straat wandel, dit gestress om die rot wagen het allemaal weer waard was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s