Van 3 naar 4 #4

1 maart hadden we de 20-wekenecho, waar ik me best zorgen om maakte. Wellicht doordat er in het begin iets niet goed leek, of door alle nare verhalen die overal te lezen staan. Deze spanning heb ik bij Jaxx niet ervaren.

Gelukkig waren we in de ochtend al aan de beurt en werkte de kleine druif (unlike his brother) perfect mee. Onze echoscopist kon vinkje na vinkje plaatsen en heeft onze druif dan ook helemaal goedgekeurd. Een hele last viel van mijn schouders.

Wel hebben we een bevestiging gekregen wat betretft ons vermoeden voor het geslacht;

Stiekem wisten wij dit zelf in januari al, maar voor de zekerheid toch even stil gehouden. Een klein broertje voor Jaxx! Met recht klein, zoals mijn gevoel al zei. Qua groei ligt hij op dit moment een dag of 3 achter, waar ik dacht dat Jaxx met die termijn al ver voor lag. Het is echter zo, dat ook Jaxx op die termijn nog iets achter lag, waar de verloskundige mijn aan herinnerde tijdens een telefonische controle. Dus wie weet, hebben we straks 2 grote baby’s.

Ik zie in ieder geval in de structuur van zijn gezichtje Jaxx terug. Ik kan niet wachten om je kleine neusje in het echt te bewonderen, maar blijf voorlopig nog maar even groter groeien.

Een gedachte over “Van 3 naar 4 #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s