Dag tuttie

Hét moment waar wij lang op gewacht hebben is eindelijk daar; Jaxx en zijn trouwe tuttie zijn niet langer samen. 

Een tijd geleden hadden we het al eens geprobeerd, maar het mocht nog niet baten. De tijd was nog niet rijp voor Jaxx en tuttie om afscheid te nemen. Een speen of 3,4 verder hebben we besloten Jaxx uit te leggen dat dit de laatste tut ging zijn. Kapot = kapot. 

Niet wetend of hij het ècht goed begreep, was het deze week zo ver. Tuttie was kapot gebeten. Om een rampscenario te voorkomen had ik toch nog even stiekem eentje gehaald bij de winkel. Deze ligt nu in de kast verstopt. 

Maar tot onze grote verbazing, ging het heel erg goed. Jaxx heeft nog een paar keer gevraagd waar zijn tuttie was, waarop wij hem vertelden dat de laatste tuttie in de prullenbak was. Want, ja, je bent toch al zo’n grote jongen. 

In een zwak moment nog een poging tot omkoping, met succes. Als Jaxx lief ging slapen zonder tuttie, zou er de dag daarna een cadeautje voor hem klaar liggen. (Laat ik nou net een tasje met kleine cadeautjes achter de hand hebben)

De volgende ochtend had hij alleen oog voor zijn beloning en ging hij met gemak tut-loos de dag door. De nacht daarna idem, geen problemen. Geen vragen.

Vandaag zelfs vol trots aan oma verteld, dat hij al zo’n grote jongen is. En is nu nacht nummer 3 aangebroken, zonder zijn allerliefste speentje. 

Ik zeg; missie geslaagd! Mijn kleine grote jongen 💙

Hoe oud waren jullie kindjes toen ze hun tutjes gedag hebben gezegd? En hoe verliep dit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s