Van 3 naar 4 #1

12 weeks and counting

Jullie hebben inmiddels vast gelezen/meegekregen dat wij in juli van dit jaar een broertje of zusje voor Jaxx mogen verwachten.

We hadden er al een tijdje op gehoopt en half november was dan het goede nieuws daar. Een positieve test. Op 30 november voor de eerste keer naar de spruit mogen kijken.

We proberen Jaxx al aan het idee te laten wennen door hem  te vertellen dat mama een baby’tje in haar buik heeft. Iets wat hij de ene keer aan iedereen vertelt en de andere keer zegt dat dat niet zo is, dat hij een koekje krijgt. Hij is ook pas 2,5 dus we gaan er niet van uit dat hij het echt goed begrijpt tot er daadwerkelijk een baby in het bedje ligt. 

Op 29 december hebben we voor de 2e keer mogen kijken naar baby#2 en leek alles goed, tot er gezien werd dat de darmpjes (toen bijna 11 weken) nog gedeeltelijk in de navelstreng zitten. Dus dat is even spannend, hoe dit gaat verlopen. Gelukkig lees ik overal dat in de meeste gevallen bij de controle er na alles goed is, toch levert het stress op natuurlijk. Aanstaande maandagochtend gaan we zien hoe het er uit ziet en blijven we tot dan goede hoop hebben.

Heeft iemand van jullie dit ook te horen gekregen bij een echo? En hoe reageerden jullie oudere kindjes op het nieuws van een broertje/zusje ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s