2020 in een notendop

2020, de meeste mensen zullen zeggen “wat een k** jaar”.

Ondanks dat ik het wel snap, het was ook een heel gek jaar, ga ik toch de voor mij positieve punten van het jaar aanhalen. 

Het jaar begon zoals elk ander jaar, met de huishoudbeurs op de planning. Mijn favoriete event van het jaar, waar ik al enkele jaren op rij telkens te vinden ben met mijn vaste HHB-date, mijn gezellige schoonzus. 

Daarna brak maart aan en begon de “ellende”. Ik weet nog goed, we waren op verjaardag bij mijn stiefvader en onder het mom van “dan kan ik ook eens drinken” (#foreverbob) waren we blijven slapen. 

Met de kindertjes gezellig naar de speeltuin en toen we terug kwamen bij mijn moeder thuis kwam de toespraak van onze minister president. Lockdown. 

Vanaf het begin heb ik geprobeerd het beste er uit te halen. Genieten van de vele momenten samen thuis, al is een peuter heel snel verveeld. 

In april kreeg Jeff een vast contract, waar hij hard voor gewerkt heeft. Behaalde ik mijn diploma voor Retail Manager én mocht ik een andere functie bekleden op mijn werk. 

Heb ik mezelf in mei getrakteerd op een nieuwe telefoon en kreeg ik geheel onverwachts van Jeff de nieuwste Apple Watch. Dus op gebied van gadgets weer helemaal up to date.

In juli werd ons grote spook 2 en kreeg hij een heuse peuterkamer met een groot bed. Leerde hij iedere dag beter praten. En maakte hij aan het einde van de zomer de overstap van de gastouder naar het kinderdagverblijf. 

Maakte ik op social media enorme groei door. Ging ik van ongeveer 250 volgers naar meer dan 1200. Mocht ik mezelf aspirant influencer noemen voor Mamaplaats en kreeg ik mijn eerste samenwerkingen aangeboden. 

Mocht ik in oktober mijn 25e verjaardag “vieren” en in november werd Jeff 29 en waren we 3 jaar getrouwd. En hadden we weer een positieve test in onze handen. Waar we al een tijd op gehoopt hadden. 

Het mooiste vooruitzicht voor 2021, een tweede kruimel. Waar we nu al ruim 11 weken naar uit mogen kijken. Wie we al 2x hebben mogen ontmoeten door het welbekende schermpje. Jaxx wil continu even kijken naar de baby. Hij wil meestal een zusje, maar af en toe liever een koekje. 

Corona of niet, laten we er een top jaar van maken en altijd het positieve in je dag proberen te vinden ❤️

Wat waren de mooie momenten in jullie 2020?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s