Hello Again

De afgelopen tijd is mijn Instagram account ontzettend gegroeid. In ongeveer anderhalve maand tijd van 250 naar 850 volgers! Nog maar heel even en we hebben de 1000 aangetikt. Ook mag ik mij sinds kort aspirant influencer noemen hier op Mamaplaats. Iets waar ik super trots op ben.

Daarom doe ik even een nieuw “voorstel rondje”.

Ik ben Lysan, op Instagram en hier te vinden als Lysnnx. Ik word op 22 oktober 25 jaar. Ik ben getrouwd met Jeff (28), wij zijn ruim 8 jaar samen en op 17 november 3 jaar getrouwd. Samen hebben wij een zoontje, Jaxx, van 2 jaar. Jaxx is super vrolijk en kletst je de oren van je hoofd. Hij is fan van Paw Patrol en speelt het liefst de hele dag. Sinds kort is hij gewisseld van de gastouder naar een regulier kinderdagverblijf, wat hij ontzettend leuk en spannend vindt. Daarnaast hebben wij nog een vrolijke viervoeter rondrennen. 

Ik schrijf voornamelijk over ons leven als jong gezin en werkende ouders. Op Instagram deel ik ook de standaard ditjes en datjes. Verder schrijf ik af en toe over onze gekke situatie als familie. 

Mijn moeder en stiefvader hebben namelijk 3 jaar geleden de grootste verrassing van hun leven gehad. Mijn moeder, die dacht dat ze al in de overgang was, was met gekke klachten naar de huisarts gegaan. Die vertelde haar dat ze zwanger was. Ze heeft hem vierkant uitgelachen, want dat kon niet. Ze werd immers zelf al oma. Maar niets was minder waar! 

Jaxx is dus slechts 3 weken ouder dan mijn halfzusje Kaylee. Dit geeft, na een moeilijke tijd, de allerleukste momenten en heeft mijn moeder en mij dichter bij elkaar gebracht dan ooit. Daarnaast hebben ook de twee een onafscheidelijke band. Het hele verhaal is te lezen op mijn account, bij de blog “wij zijn twee vriendjes”.

Dit is mijn introductie in het kort. Heb je nog vragen voor mij? Stel ze gerust! 🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s