Peuterkamertje

Het is half 7 op zondagochtend, ik zit hier met een kopje koffie terwijl die peuter van mij nog ligt te maffen. Ik vind het stiekem heerlijk, dat Jaxx zo lang kan slapen. Dan kan ik even rustig wakker worden met een (warm) kopje koffie, terwijl hij nog op één oor ligt. 

Kort geleden hebben we voor hem een nieuwe kamer gemaakt. Van de kleine naar de grote kamer, van het ledikant naar het grote kinderbed. 

Allemaal heel spannend! Voor ons en voor hem. De eerste nacht verliep vlekkeloos. Netjes blijven liggen en uitgeslapen tot 10 uur. De nacht er na ook. De daaropvolgende nachten waren een ander verhaal. Uit bed rennen, kamer overhoop trekken, op de deur bonzen, papa en mama roepen…

Maar hoe groot de neiging ook was om hem terug te leggen in het kleine bed, hebben we toch eventjes door de zure appel heen gebeten. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Onze grote peuter slaapt nu iedere nacht heel braaf in zijn “mooi kamer mij”. 

We zijn zo super trots op hem, hij is al zo groot. Ik kan het iedere dag opnieuw zeggen. Het is altijd dubbel, aan de ene kant wil ik dat hij voor altijd mijn kleine baby is en aan de andere kant kan ik niet wachten tot de volgende fases. 

——————————-——————————————————-

Zelf ook de meubeltjes shoppen? Check de

“Peuterkamer stories” @Lysnnx op Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s