Mothersday

Vorige week was het Moederdag, mijn tweede Moederdag. Zo ontzettend speciaal.

Als kind sloofde ik me altijd ontzettend uit, om iets voor mijn moeder te maken. Je mama is immers de liefste vrouw op de aarde en dat wil je 100% laten blijken op zo’n dag. Je mama is je eerste gids in het leven.

Beschilderde fotolijstjes, handafdrukjes en versierde theelichtjes met ondersteuning van de meest zoete gedichtjes. Dat waren de top cadeaus voor mama.

In de ochtend vroeg naar beneden om voor mama een ontbijtje te maken met alles wat ze lekker vindt. Koude koffie met een veel te hard broodje. Het dienblad versierd met een bloemetje uit de tuin en de mooiste tekeningen.

Vol trots stormde je haar slaapkamer op, waarop zij geëmotioneerd toe keek.

Die momenten zullen je moeder altijd bij blijven. Mijn moeder zegt nog altijd dat er geen mooier cadeautje bestaat dan de kunstwerken van je kind. Als puber begreep ik dat niet. Maar nu ik zelf moeder ben, smelt ik ook weg bij het prachtige schilderijtje dat Jaxx dit jaar gemaakt heeft.

Erg leuk de chocolade en de parfum, het grootste cadeau is mijn kleine schatje. Mijn eigen kleine kunstenaar. Ik kan niet wachten op de komende Moederdagen. ❤️

Mama, ik lijk steeds meer op jou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s