Animal who?

Je kent het vast; de kinderen liggen in bed, het huishouden is voor zover als je wilt gedaan… maar wat doen we nu met die vrije tijd?

Urenlang Netflixen, maskertjes op je gezicht plakken, puzzelen, eten, bellen/appen met vriendinnen (afspreken zit er niet in, thanks Corona), doelloos scrollen door je feeds…

Vorige week was ik het helemaal beu. Na heel Netflix al 6x gezien te hebben, was het tijd voor wat anders. We hebben al erg lang een Nintendo Switch, maar echt meer dan eens Mario Party met vrienden zit er niet in.

Na veel zoeken welk spelletje ik eens zou kopen, kwam ik uit bij Animal Crossing. Mijn eerste gedacht was “hmm een kinderspelletje”. Niets was minder waar. Om toch maar te zien wat het was, had ik een trailer bekeken. Nadat de trailer in smaak was gevallen had ik het toch maar gekocht.

En jeetje. Ik zal me niet snel meer vervelen. Precies wat ik zocht, niet te uitdagend, gewoon een casual spel waar je bij bezig blijft.

Het doel van het spel is je eigen eilandje bouwen, from scratch. Vissen en insecten vangen, fossielen opgraven en daarmee een museum vullen. Spulletjes kopen, huizen bouwen, etc.

Wat doe jij nu in je vrije tijd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s