Bij oma thuis

Bij oma thuis mag alles. Nou, niet alles maar wel veel. Ik mocht eerder niet op de tafel staan, voor het diner het toetje eten of 30 koekjes eten. Jaxx mag dit wel bij opa en oma thuis.

Ik vind het hilarisch, de geschiedenis herhaalt zich en dat zal overal hetzelfde zijn denk ik. Vroeger stond mijn moeder te zuchten als mijn oma wéér te veel snoep aan ons gevoerd had en ik bij thuiskomst mijn maaginhoud er uit gooide.

Bij zoveel dingen, denk ik “hè dat mochten wij nooit”. Waarschijnlijk zal ik hetzelfde doen, daar niet van. Ik denk dat het hoort, bij opa en oma een beetje meer verwend worden dan thuis.

Ze hebben in ieder geval voor Jaxx al de titel beste opa en oma op de wereld. Het opa en oma van ‘s morgens vroeg tot hij naar bed gaat. Als hij aan het bellen is met een banaan aan zijn oor en we vragen “met wie ben jij aan het bellen?” is het steevast “Ama” of “Apa”.

Bij opa en oma thuis, is al je tweede huis. Een veilige plek om jezelf te zijn. 💙

Gaan jullie kindjes ook zo graag naar opa en oma?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s