Wij zijn twee vrienden, jij & ik

Vervolg

Kaylee, Pascal/Opa & Jaxx

Een tijdje geleden schreef ik over onze bijzondere familie-situatie. Daarop nu een vervolg, hoe het tegenwoordig gaat met ons allemaal. 

De beide ukjes zijn nu 1,5 en rennen al vrolijk rond. Een tijdje kon Jaxx al lopen en Kaylee nog niet, dan stond hij voor haar, liep en stukje naar voren en keek dan terug of ze ook kwam. Ze was dan duidelijk gefrustreerd dat het nog niet lukte, maar dat was naar een paar maandjes geen probleem meer. Nu rennen ze achter elkaar aan door de kamer, ruzie makend om een stuk speelgoed. Tegelijkertijd kunnen ze ook vreselijk lief zijn samen. Zo is Jaxx een echte knuffelaar en delen ze beide kusjes uit. 

Zoals op de foto te zien, kunnen ze zich ook uren amuseren om met opapa filmpjes te kijken of te ouwehoeren. Ik had nooit gedacht dat we er zo relaxed onder konden zijn. Ik ga graag als Jeff aan het werk is naar mijn moeder toe. Dan spelen de kinderen samen, drinken wij koffie en als ze naar bed gaan in de middag is het even tijd om op de bank te hangen samen.

Alles in harmonie, alles samen. Ik heb weer de band terug die ik had met mijn moeder en we zijn nu closer dan ooit te voren. Zeker loop ik er soms nog wel tegen aan en merk ik dat ik er niet zo open over ben. Ironisch eigenlijk, aangezien ik het hier wel dump. 

Ik kan niet wachten om ze samen de wereld zien te ontdekken. Samen groot worden, samen woordjes leren. Beide hebben ze al een vlotte babbel en kopiëren ze vrijwel alles wat er gezegd wordt. Ook hadden ze laatst hun eerste discussie. Jaxx riep om oma en Kaylee om mama. Zo ging het over een weer ”Mama”, ”Nee oma”, ”Nee mama”. Hilarisch om te horen, we hebben ze gezegd dat ze beide gelijk hadden en er hard om gelachen. 

Ze maken mijn wereld compleet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s