Terugblik op 2019

The only limit is your mind.

2019 is voor mij een jaar van groei. 

Ik besloot er voor te gaan, mijn dromen na te jagen. Mijn ambities te volgen en de eerste stappen te zetten. 

Ik koos voor mezelf en stopte met de opleiding waar ik niet blij van werd, zetten mensen aan de kant die ik nooit zo ver had moeten toelaten in mijn leven. Zocht de mensen op die ik kwijt was geraak, maar waar ik zo naar verlangde. 

En ik vond mezelf. Ik leerde mezelf kennen op een heel andere manier. Ik was dan in 2018 moeder geworden, maar ben dit afgelopen jaar meer in mijn rol als moeder gegroeid. Ik voel Jaxx aan met alles. Ik ben hem echt leren kennen dit afgelopen jaar. 

Ook heb ik mijn liefde opnieuw gevonden. Kort nadat Jaxx er was, hebben we zwaar weer gekend. Waarschijnlijk zeer herkenbaar voor veel jonge ouders. Maar ik ben blij dat we dit overwonnen hebben en nog meer naar elkaar toe zijn gegroeid dan ooit. 

Dit jaar is het begin van nog vele mooie jaren die zullen komen. Meer jaren van persoonlijke groei en grootse plannen. 

Ik hoop jullie de komende jaren mee te nemen op ons grote avontuur dat het leven heet.

Voor iedereen alvast een prachtig 2020 gewenst en mijn enige voornemen is om het komende jaar nog beter te maken dan dat dit jaar al was! 

Make it a better one! ✨

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s