Huisje Boompje Beestje Baby #18

Afgelopen dinsdag 24 fictieve kaarsjes mogen uitblazen. Wat een leeftijd. Ik weet nog dat ik eerder altijd dacht op mijn 20e mama te zijn en dan hophophop ieder jaar een baby er bij. Gelukkig is de volwassen-versie van mij íets realistischer. 

Op mijn 20e verloofd op vakantie met mijn longtime boyfriend. Toen op mijn 21e gaan samenwonen met hem. Op mijn 22e getrouwd en stiekem een baby gebouwd. (See what I did there? ;p ) Nu ben ik 24 jaar geworden, is Jaxx bijna anderhalf en vind ik het voor nu wel ff goed. 

Eerder dacht ik bij 30 altijd dat je dan súper oud was. Volgende maand wordt Jeff 28 en is dat beeld ook weer volledig anders. Soms wordt me gevraagd of ik geen spijt heb dat ik zo vroeg moeder ben geworden. Absoluut niet. Ik leef hier voor. Geen grapje.

Vanaf ik kon lopen was ik altijd te vinden met een babypop, die moest mee. Dat was mijn baby. Ook met mijn basisschoolvriendje had ik grootse plannen. 10 kinderen, 5 jongens en 5 meisjes en een huis met wel 100 wc’s (vooral dat laatste) Alles in mijn grote fantasie ging over baby’s. Of speelde ik thuis “het gewone leven”, een volgens mij “minder kinderachtige variant” van vader en moedertje. Met zeer vooruit op de tijd, 2 mama’s en een baby. Als er maar baby’s waren, was ik blij. 

Nu ben ik 24 en speel ik de hele dag “het gewone leven” en ik zou niets liever doen dan dat. Heerlijk de hele dag met je kind op vrije dagen. Als je uit het werk komt, dat blije snoetje als je bij de gastouder aankomt. Dat is nog eens “hashtag” BLESSED. Alles kan me gestolen worden. Gezinsleven is voor mij hèt leven. 

X

(Boven het bericht het mooiste verjaardagscadeau dat er bestaan)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s