Huisje Boompje Beestje Baby #12

Sinds ik moeder ben, heb ik soms het idee dat ik het circus in kan gaan. Ik heb namelijk ineens een magische jongleer-skill. 

Ik zal niet de enige zijn; mama zijn, het huishouden, boodschappen doen, werken, studeren. Allemaal balletjes om hoog te houden. Soms best lastig om alles te combineren. Het mama zijn, is de makkelijkste, dat doe je gewoon. Werken daarnaast, ook prima te doen. Daarna begint de grap. Dan neem ik me voor, om als Jaxx slaapt even de was te vouwen. In plaats daarvan, gooi ik me op de bank met Netflix. Studeren idem, even iets voor school doen als Jaxx slaapt, of tóch nog even die ene serie kijken?

Keuzes, hoog te houden balletjes. Boodschappen met een dreumes, trouwens ook echt fantastisch. Sinds kort gaat hij staan op de zitje van het winkelwagentje. Erg uitdagend. Even snel een boodschapje halen, zit er niet meer in. 

Herken jij jezelf hier ook in? Beslist wel. Wat is voor jou nog soms lastig om te combineren (met het moederschap)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s