Huisje Boompje Beestje Baby #11

De 1e verjaardag van Jaxx is achter de rug. Hij heeft zich kostelijk geamuseerd en zich volgevreten (dit was geen eten meer) in de crème van het “meptaartje”. Hij is vreselijk verwend! Alle lieve mensen om ons heen waren er om zijn eerste grote feest te vieren. Dát is rijkdom. Mensen om je heen, herinneringen, liefde, vriendschap, familie. 

Al was voor Jaxx waarschijnlijk het uitpakken van zijn cadeaus het voornaamste. En terecht nog. Voor hem is alles nog vanzelfsprekend en zorgeloos. Hij heeft bijna de hele collectie van ToetToet auto’s gekregen, de fiets waar ik het al eerder over had en nog veel meer. Overigens een zeer groot succes, die fiets.

Zo’n eerste verjaardag is wel echt een happening. Het feest begon rond 14:00u en rond 17:00u was Jaxx zelf hélemaal gesloopt, dus die hebben we toen maar in bed gelegd. 

Terugkomend op de meptaart…. het was blauwe crème. Heel leuk ook voor zijn luiers de dag er na. Je raadt het al; blauwe luierinhoud. Hilarisch.

Sinds hij 1 jaar is, merk ik dat hij bijna iedere dag groter lijkt. Zo klimt hij tegenwoordig de bank op en af en speelt hij nooit meer in de box. Doet vormpjes in het juiste vakje, ruimt zijn speelgoed (soms) terug op in de speelgoedbak. Los staan en lopen komt steeds vaker voor. (Hij vindt het nog een beetje eng.) Één ding weet ik zeker; mijn baby is een dreumes! Aan de ene kant super leuk, hoe hij groeit en ontwikkeld. Aan de andere kant huilen. Huilen. Mijn baby wordt groot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s