Huisje Boompje Beestje Baby #7

Moederdag,

Ieder jaar was Moederdag hetzelfde, cadeau kopen/maken voor mijn moeder en hup op bezoek. Altijd super, echt waar. Maar dit jaar was het anders…

MIJN eerste Moederdag! Het voelt toch vreselijk speciaal dat ik deze Moederdag voor het eerst ook diegene was die een werkje kreeg. Stiekem bijna het hele jaar naar uitgekeken. Een prachtig kopje met “Mama” er op. Waarschijnlijk heeft onze kriel er weinig zelf aan gemaakt, maar het idee, dat het voor mij als “mama” is maakte het het allermooiste. Ook Oma had geknutseld met Jaxx, dus ook een mooie collage wachtte op mij. Jeff zich ook uitgesloofd; Warme koffie naar boven gebracht (ben niet zo’n ontbijter, maar koffie gaat er wel in!), een prachtige bos bloemen en een voorproefje van een prachtig cadeautje dat helaas vertraagd was. Een lichtbol met een foto van ons als gezin. Ik smolt. Mijn mannen hadden mij in de watten gelegd. Mijn zoon en mijn man. Wat voelt het heerlijk om dat zo te zeggen. 

De mooiste titel die ik draag is Mama. Telkens als zijn kleine stemmetje roept om mama, smelt ik weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s