Life of Jaxx #2

Soms scroll ik even door de foto’s in mijn telefoon, dan zie ik weer hoe klein je was. Hoe snel je groeit, hoe anders je lijkt. Hoe trots ik op jou ben en hoe trots ik ben om jouw mama te zijn. Om jou zien groeien als klein mensje. 

Iedere keer als ik naar je kijk, ontdek ik dat je iets nieuws kan. Fascinerend hoe jij je ontwikkelt. Ik zie dat je me soms begrijpt, als ik je vertel wat we gaan doen. Vooral als ik je zeg dat ik je eten ga maken. Soms ben je boos, als je even niet kan doen wat je wilt. Dan ga je te snel voor je eigen kleine lijfje. Soms zie ik dat je trots bent op wat je hebt gedaan. Dan sta je vol lof te lachen en zie ik je kijken of ik je heb gezien. 

Kleine man, je bent mijn wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s