Huisje Boompje Beestje Baby #5

Hallo! Leuk dat je weer komt lezen 🙂 

Na het feestje volgde al snel de 20-weken echo en bleek alles helemaal top met onze kruimel. Alles er op en er aan en niets geks te zien. Al werkte hij, zoals bij iedere echo, alles behalve mee. Nog niet eens met zijn voetjes op deze aarde en al lekker dwars. Waardoor onze 3D-echo van eerder niet verder kwam dan dit. (Zie de foto hier onder)

In mei hadden vriendinnen een Babyshower voor mij georganiseerd, wat ik echt super leuk vond. Het was alleen een surprise party, maar ik had het al in de gaten. Mocht de pret niet drukken hoor! Ik vond het echt écht super. Na het weekend van de shower, begon dan mijn verlangde verlof. 7 weken voor mijn uitgerekende datum. 
Een tijd waar ik ”zoveel” dingen ging doen, allemaal niet gelukt. Vooral op de bank gehangen, en toen het vreselijk warme weer begon heb ik voor de airco gelegen. 
Heel Netflix uitgekeken :p 

Toen mijn uitgerekende datum naderde, had ik het helemaal gehad met zwanger zijn. Mijn rug deed pijn, continue oefen-weeën, kramp in mijn benen, maagzuur, vervelende berichtjes met ”issie er al”…. 
Alles geprobeerd om de bevalling op gang te helpen. Niets werkte, zelfs het strippen had geen enkele nut! 

Toen was het 9 juli, mijn uitgerekende datum. Niks. Helemaal niks. De verloskundige was verbaasd dat de kleine man nog binnen zat en liet me bellen naar het ziekenhuis voor de ”overtijd afspraak”. Die werd gepland voor de maandag er na (precies 1 week later). Ondertussen bleef ik hopen dat de kleine man zichzelf zou aankondigen. Maar niets hoor. Hij bleef gezellig bewegen en mijn ribben porren. 

Die maandag aangekomen in het ziekenhuis voor de afspraak, waar we mochten kiezen tussen wachten en inleiden. Ik was als een kind zo blij, dat ik nu mocht kiezen om klaar te zijn! We mochten die woensdag, 18 juli, naar het ziekenhuis komen in de avond. Dan gingen ze het ballontje plaatsen. Nog nooit, was ik meer opgelucht! 

Het vervolg in de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s